Diplomuan mbi 200 medresantë në “Medresenë Isa Beu”

Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu”, përmbylli me sukses edhe një vit shkollor. Kjo përmbyllje u kurorëzua këto ditë (18. 07. 2016) me shpërndarjen e diplomave për maturantët e kësaj vatre Lexo më Tepër »

Kandidatët e pranuar në Medrese për vitin shkollor 2016/2017

    Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë SHMI “Medreseja Isa Beu” – Shkup Исламска Верска Заедница на Република Македонија СИУ „Иса Бег Медреса„ – Скопје Lista e kandidatëve të pranuar Lexo më Tepër »

Medreseja Isa Beu edhe me një Hafize

Me datë 17.05.2016 e martë, SHMI Medreseja ISA BEU-me sukses nxori hafizen e re te Kur’anit Famëlartë, hfz. Meral Kamberi, maturante në këtë vatër arsimore. Për të nderuar këtë aktivitet, prezent ishin Lexo më Tepër »

Medreseja Isa Beu percolli 192 Maturantët e saj

Ky vit për Medresenë Isa Beu ishte tejet i suksesshem për arsye se percjelli 192 Maturant-te – kandilat ndricues të cilet do të ndriçojn të vërtetat islame dhe do të jenë kultivuesit Lexo më Tepër »

Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Të xhumanë  më datë 22.04.2016, me rastin e shënimit të ditëlindjes së Pejgamberit Muhamedit a.s  Medreseja Isa Beu – dega e vajzave ne  Tetovë , përgaditi ekspozitën tradicionale kushtuar Muhamedit a.s , Lexo më Tepër »

 

Diplomuan mbi 200 medresantë në “Medresenë Isa Beu”

Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu”, përmbylli me sukses edhe një vit shkollor. Kjo përmbyllje u kurorëzua këto ditë (18. 07. 2016) me shpërndarjen e diplomave për maturantët e kësaj vatre

Kandidatët e pranuar në Medrese për vitin shkollor 2016/2017

    Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë SHMI “Medreseja Isa Beu” – Shkup Исламска Верска Заедница на Република Македонија СИУ „Иса Бег Медреса„ – Скопје Lista e kandidatëve të pranuar

Medreseja Isa Beu edhe me një Hafize

Me datë 17.05.2016 e martë, SHMI Medreseja ISA BEU-me sukses nxori hafizen e re te Kur’anit Famëlartë, hfz. Meral Kamberi, maturante në këtë vatër arsimore. Për të nderuar këtë aktivitet, prezent ishin

Medreseja Isa Beu percolli 192 Maturantët e saj

Ky vit për Medresenë Isa Beu ishte tejet i suksesshem për arsye se percjelli 192 Maturant-te – kandilat ndricues të cilet do të ndriçojn të vërtetat islame dhe do të jenë kultivuesit

Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Të xhumanë  më datë 22.04.2016, me rastin e shënimit të ditëlindjes së Pejgamberit Muhamedit a.s  Medreseja Isa Beu – dega e vajzave ne  Tetovë , përgaditi ekspozitën tradicionale kushtuar Muhamedit a.s ,

Hapje e ekspozitës “Dora e Artë” nga dega e vajzave të Medresesë Isa Beu – Shkup

Të enjten më datë 14.04.2016, me rastin e ditëlindjes së Pejgamberit Muhamedit a.s. paralelja e vajzave të Medresesë Isa Beu – Shkup, organizoi ekspozitën tradicionale “Dora e Artë”, në të cilën u

Këshilli edukativo-arsimor pran SHMI Medreseja Isa Beu mbajti mbledhjen e rregullt për tremujorshin e parë të gjysëmvjetorit të-dytë

Këshilli edukativo arsimor pran SHMI Medreseja Isa Beu mbajti mbledhjen e rregullt për tremujorshin e parë të gjysëmvjetorit të dytë. Si zakonisht mbledhja u hap me lexim ashere nga Prof. Shafi Osmani

Turniri tradicional – Pranvera 2016

Si c’do vit ashtu edhe këtë vit ne Medresenë Isa Beu u organizua turniri tradicional Pranvera 2016 nga shoqata e nxënësve “Ikre” si dhe sektori për sport dhe rekreacion që funksionon ne

Respekti i udhëheqësit tënd është respekt i vetvetes

Këshilli edukativo arsimor i Medresesë Isa Beu në krye me drejtorin Prof. Ibrahim Idrizin vizituan Reisul Uleman Haxhi Sulejman efendi Rexhepin, për ti uruar marjen e çmimit “IMAZHI I KOMBIT” ditë më

Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare vizitoi Medresenë ” Isa Beu “

Me datën 28 .12.2015 dita e hënë për vizitë në Medrese ishte drejtoresha e Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze, ishin të pritur nga Drejtoria e Medresesë, në fillim

Page 1 of 912345...Last »